En nyligen certifiering från 3C avslöjar möjliga specifikationer för Redmi K70 Pro. Enligt certifieringen kommer telefonen att ha en 6,67-tums OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den kommer att drivas av Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-chipsetet och kommer att ha en 5120 mAh-batteri med stöd för 120W snabbladdning.

Telefonen kommer också att ha en trippelkamerauppsättning på baksidan med en huvudkamera på 54 MP, en ultravidvinkelkamera på 8 MP och en makrokamera på 2 MP. Den kommer också att ha en 32 MP-selfiekamera.

Enligt certifieringen kommer Redmi K70 Pro att lanseras i Kina i början av 2024.

Översättning till svenska

En nyligen certifiering från 3C avslöjar möjliga specifikationer för Redmi K70 Pro. Enligt certifieringen kommer telefonen att ha en 6,67-tums OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den kommer att drivas av Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-chipsetet och kommer att ha ett 5120 mAh-batteri med stöd för 120W snabbladdning.

Telefonen kommer också att ha en trippelkamerauppsättning på baksidan med en huvudkamera på 54 MP, en ultravidvinkelkamera på 8 MP och en makrokamera på 2 MP. Den kommer också att ha en 32 MP-selfiekamera.

Enligt certifieringen kommer Redmi K70 Pro att lanseras i Kina i början av 2024.

Utvalda specifikationer

  • 6,67-tums OLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz
  • Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-chipset
  • 5120 mAh-batteri med stöd för 120W snabbladdning
  • 54 MP huvudkamera
  • 8 MP ultravidvinkelkamera
  • 2 MP makrokamera
  • 32 MP selfiekamera
  • Lansering i Kina i början av 2024
One thought on “Sammanfattning av “Das mutmaßliche Redmi K70 Pro zeigt sich bei 3C enthüllt Ladegeschwindigkeit””
  1. The article summarizing the alleged features of the Redmi K70 Pro, as revealed by 3C certification, is an exciting peek into the world of mobile technology. It’s always interesting to get insights into the latest advancements in smartphone technology, especially regarding charging speeds and other potential features. Thank you for sharing this update on the Redmi K70 Pro, keeping us informed about the ever-evolving mobile device landscape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *